PhiBrows Behandling

PhiBrows behandling är en manuell, semi-permanent teknik för väldigt realistisk ögonbrynsritning där formen på ögonbrynen beräknas enligt ansiktsmorfologi och gyllene proportion (phi 1 618). Tekniken är avsedd för alla över 18 år (personer under 18 år måste åtföljas av sina föräldrar) som vill sina ögonbryn. För att framgångsrikt utföra behandlingen bör du inte ha genomgått någon annan behandling för huden i ansiktet.

Skulle du eksem, seborrheisk dermatit, akne, finnar eller skador på ögonbrynen sju dagar före behandlingen, kan du använda PhiTopic -kräm som eliminerar problemen (bruksanvisningar finns på förpackningen). PhiTopic kan du beställa i salongen där behandlingen utförs.

Vi beräknar ögonbrynens symmetri med PhiBrows applikation. Då beräknar vi ögonbrynens former då du blundar och dina ögon är avslappnade. Genom att blunda slappnar musklerna av, muskler som kan påverka ögonbryns symmetri.

Bilder av förberedda former, liksom all annan viktig information, lagras i programmet under avsnittet Behandlingshistorik. Våra ögobrynsstreck dras alltid på samma sätt som naturlig hårväxt för att uppnå realistiska ögonbryn.

Behandlingen görs med sterila och engångsverktyg, medan pigment är av högsta standard (PhiBrows microblading -pigment). Korrigeringen görs en månad efter behandlingen eftersom 10-15% av stroke förloras efter den första behandlingen. Infört pigment är mycket mörkt under de första 5 till 7 dagarna. Sju dagar senare tappar den upp till 40% av sin intensitet. Om du tycker att pigmentet är för mörkt, försök inte att blekna det själv. Ha tålamod, vänta först i 7 dagar tills det försvinner naturligt. Hur länge pigmentet kommer att behållas beror mest på hudens oljighet. Ju fetare huden är desto kortare pigmentretention är. Svettning och solexponering påverkar också pigmentretention. I genomsnitt är förväntad tid tills ny uppfriskning av pigment 10 till 12 månader. Om huden är fet tar det upp till 6 månader. Läkning sker helt 28 dagar senare och då är det nödvändigt att tillsätta pigmentet som förlorades under tiden. Om huden är problematisk och fet kan flera sådana korrigeringar göras.
Phi Brows med logo icke-komprimerad
Eftervård gör 70% av den totala behandlingsframgången. Håll dig samvetsgrant till de givna råden, för om du inte gör det kan du förlora upp till 80% av dragningarna. Sköljning och applicering av krämen är av stor betydelse.

Hur framgångsrik behandlingen kommer att bero på:

Christelle Mallo transparant logo(gammal?)

Makeup är konst, Beauty is Passion … Christelle Mallo, Beauty makeup artist Mitt intresse för skönhet började tidigt.