PhiBrows utbildning

Christelle transparant icke-komprimerad

Bästa framtida elev

Välkommen till vår PhiBrows Utbildning och tack för ditt intresse av att delta i kursen som hålls av mig, Master Christelle Mallo.

Redan från början vill jag säga att en framgångsrik karriär inom denna bransch kan vara svår att bygga och att den kan kräva mycket hårt arbete. Men om den ska lyckas kommer det att behöva att din passion, ambition och en solid grund att stå på. Det är just det som PhiBrows utbildningen från PhiAcademy kan ge dig. Jag vill att du ska få all information som behövs för att detta utbildningsprogram ska bli det bästa val du gjort.

VAD ÄR PHIBROWS?

Behandlingen görs med sterila och engångsverktyg, medan pigment är av högsta standard (PhiBrows microblading -pigment). Korrigeringen görs en månad efter behandlingen eftersom 10-15% av stroke förloras efter den första behandlingen. Infört pigment är mycket mörkt under de första 5 till 7 dagarna. Sju dagar senare tappar den upp till 40% av sin intensitet. 

PhiBrows icke-komprimerad före/efter

VAD KOMMER DU ATT LÄRA DIG?

Du behöver inte vara en erfaren makeupartist inom semi-permanent smink för att ta Phibrows microblading-kurs.

Ingen tidigare kunskap krävs för vår utbildning. Kursen finns på svenska, engelska och arabiska.

Kursen består av två utbildningsdagar på akademin från 10:00 till 17:00. Den första dagen ägnas åt teori, hygien, att rita formen och hårstråna på ögonbrynen. Dag två, under mästarens vägledning, utförs arbete på en riktig modell med målet att kursdeltagarna ska få uppleva hur det är att arbeta på riktig hud (rita formen, utvärdera hudtypen, välja pigment, pigmentfyllnad och eftervård).

PhiBright kurs med CM

Dag 1

Dag 2

2 Dags

Live Course

2 Dags

Live Course

siluett anteckning icke-komprimerad

Latex Practice

ansiktssiluett icke-komprimerad

Work on Model

ögonbryns logo icke-komprimerad

Color Theory

INKLUDERAT STARTKIT

PhiBrows låda icke-komprimerad
Master kurs icke-komprimerad

CRAFTMASTER-APPEN

Utbildningen är dock längre än de två livedagarna. Du kontaktar mästaren dagligen i 6 månader via appen ”Craft Master”. Denna app är ditt digitala inlärningsverktyg och en arbetsbok. Genom appen får du tillgång till all teorin (inklusive hygien, hudtyper, pigment, hur du hanterar instrumenten, former att rita, med mera) med massor av bilder och videomaterial. Utöver teorin består appen även av 12 nivåer av uppgifter som du som elev måste utföra för att få godkänt i microblading-kursen. Via appen laddar du upp bilder på ditt arbete och får personlig feedback från mästaren (1-1). När du har fått godkänt i en nivå går du vidare till nästa. På så vis utvecklar du dina microblading-kunskaper steg för steg. När du har fått godkänt i alla 12 nivåerna får du vårt ”Artist Certificate” och hamnar på världskartan över PhiBrows-artister. Genomsnittstiden för att få certifikatet är 2-3 månader. Detta motsvarar ca. 150 timmars träning. För mer information om Craft Master-appen och hur den används, se: phinederland.nl

Certifiering

Vid slutet av dag tvåfår alla deltagare ett officiellt PhiBrows deltagarcertifikat. För att bli certifierad PhiBrows-artist och hamna på kartan över praktiserande PhiBrows-artister måste du även kunna demonstrera att du kan:

 1. Rita linjer på latex
 2. Rita symmetriska ögonbrynsformer på en levande modell
 3. Använda 3 streck på en levande modell (behandling av en levande modell).


För att få godkänt i den teoretiska examen uppvisas de tre stegen ovan genom att klara av alla nivåerna i Craft Master-appen.

I genomsnitt behöver elever 2 till 3 månader för att klara alla nivåer i Craft Master-appen. Om inte tillräckligt med övning görs kan processen ta längre tid.

KOSTNAD

Kostnaden för PhiBrows Microblading-kursen (Premium) är 27,000 kr. exkl. moms. Priset inkluderar två dagars utbildning, det lyxiga PhiBrows Premium-paketet, 6 månaders stöd och att du listas på PhiBrows Artist-karta. Det inkluderar även de webbaserade kurserna HYGIEN, HURDEXPERT, FÅ FLER KUNDER, FÖRSKLASSIG SERVICE och PHIBROWS SKUGGNING.

* Genomsnittspriset som en certifierad PhiBrows-artist kan ta från sina kunder är mellan $300 och $550 per Microblading-behandling. Det betyder att du får tillbaka investeringen inom 1-2 månader om du har en ny kund varje vecka!

BETALNING

Vi erbjuder tre betalningsalternativ för registrering till kursen:

 1. Skicka 5,000 kr exkl. momsvia din bank, Swish, kreditkort eller PayPal. (Resterande summa betalas vid kurstillfället)
 2. Betala hela summan vid registreringstillfället.

MODELLER

Under praktikdagen har mästaren med sig en lämplig modell att öva på. Anledningen till detta är att en vanlig microblading-behandling består av två tillfällen. Första mötet är för placeringen av håret och det andra (efter ca. 6-8 veckor) är för en touch-up-behandling.

Du har även möjligheten att ta med dig en egen modell vilket ger dig chansen att omedelbart utvärdera hur den första behandlingen har läkt, hur färgen blir, vad du behöver göra för att korrigera ditt arbete, samt skicka bilder till mästaren så hon kan guida dig på ett optimalt sätt vid touch-up-behandlingen.

Allmänna krav på modellen:

 • Inte gravid eller ammande
 • Helt frisk
 • Inga kroniska hudsjukdomar (t.ex. eksem)
 • Inga existerande PMU
 • Inga allergier
 • Har inte diabetes
 • Använder inte roaccutan (mot akne)
 • Ingen plastikoperation inom de senaste 3 månaderna
 • Inga fillers, botox inom de senaste 3 månaderna


Vänligen notera att modellen måste komma vid den angivna tiden, då modeller inte har lov att komma långt i förväg.

TEKNISK SUPPORT

Phi Academy erbjuder löpande teknisk support: via Craft Master-appen, Facebook-grupper (PMU & Microblading World Community), samt genom den officiella dermatologen och läkaren Dr. Phi, som du kan ställa frågor till om specifika hudtillstånd och problem. Akademin ger dig även vägar till tillväxt.

LUNCH

Lunch för deltagarna är inkluderad

VARFÖR PHISWEDEN?

 • Officiellt utbildningsinstitut
 • Nationell och internationell coach
 • Ackrediterat utbildningsföretag
 • Innehar F-skatt
 • Privata kurser för enstaka deltagare
 • Kurser i små grupper
 • Serviceorienterad app för kunder
 • Support för sociala medier och marknadsföring från PhiSweden
 • Microblading måste utföras väldigt varsamt av en välutbildad hudvårdsexpert. Christelle Mallo är en sann expert när det kommer till ögonbryn och hudvård! Hon kommer att lära dig allt på ett professionellt sätt inom samtliga områden av ditt framtida yrke.

Kursen börjar med en teoretisk introduktion där du lär dig mer om vår pigment- och färgteori. Hygien är ett tema som genomsyrar hela kursen. Dessutom fokuseras det extra på indikationer och kontraindikationer. Andra viktiga teman är produktkunskap och kunskap om ögonbrynsformer. Du kommer slutligen att omfattande öva på tekniken i flera steg för att lära dig dessa färdigheter i din egen takt. Du kommer att lära dig allt om eftervård och uppfräschning av behandlingen. För att upprätthålla vår höga kvalitet och kunna ge alla lika mycket uppmärksamhet utförs lektionerna i mindre grupper.

Christelle Mallo transparant logo(gammal?)

Makeup är konst, Beauty is Passion … Christelle Mallo, Beauty makeup artist Mitt intresse för skönhet började tidigt.