PhiContour Behandling

Phi Contour – Semi permanent tatuering

PhiContour behandling är den senaste tekniken för att utföra en semi-permanent sminkning av ögonlock eller läppar. Formen beräknas utifrån den gyllene skärningspunkten (Phi 1.618) och enligt ansiktsmorfologi. Den innebär att vi beräknar formen på dina läppar och ögonbryn efter dina unika proportioner. Läpparnas symmetri räknar vi ut genom att använda PhiBrows applikation.

PhiContour erbjuder olika tekniker för att korrigera sådant som du inte är nöjd med men istället vill markera med nya konturer. De beräknas i enlighet med estetiska regler och vi ser till att även din önskan tas med i beräkningen.

Vårt mål är att göra korrigeringar i färg och form, men utan kraftig sminkningseffekt. För att det ska bli bra är det viktigt att du inte har någon annan pågående behandling för ditt ansikte. Är det så att du även har eksem i ansiktet eller seborroisk dermatit, akne, finnar eller skador i läpparna, kan du använda PhiTopic kräm sju dagar innan behandlingen (bipacksedeln innehåller instruktioner). PhiTopic finns eller kan beställas i salongen där du kommer att göra denna behandling.

Vad är PhiContour?

Är du en benägen att drabbas av till exempel herpes, bör du minska risken för att det inträffar genom att lägga till kosttillskott till sin kost. Vi rekommenderar Dr. Phi Immune Anti-Herp Supplements, som finns tillgängliga i salonger där din behandling utförs (om du undrar över hur du använder den, finns det instruktioner i förpackningen).

Läpppigmentet ska alltid matcha läpparnas naturliga färg, medan ögonlock och hårbottenspigment ska matcha hårets naturliga färg. Tekniken är avsedd för dig som är över 18 år (personer under 18 år måste åtföljas av sina föräldrar).

Smärta under behandlingen kan ske. Rädda kunder känner vanligtvis starkare smärta, medan de andra tycker att det känns som när de plockar sina ögonbryn. 

Christelle Mallo transparant logo(gammal?)

Makeup är konst, Beauty is Passion … Christelle Mallo, Beauty makeup artist Mitt intresse för skönhet började tidigt.