PhiLaser Behandling

PhiLaser – Tatuering och permanent sminkborttagning

PhiLaser är en metod med laser som är utvecklad av PhiAcademy och tillhör den senaste generationen av Q-switch-lasrar. Phi Laser har multifunktionell laser funnit sin plats inom skönhetsindustrin. Vi har insett potentialen och utvecklat lasern för fyra olika typer av behandlingar:

För inte så länge sedan var det ofattbart att människor skulle kunna ta bort fräknar som de inte gillar på sin kropp eller att kunna rätta till misstag som de har gjort genom att tatuera sig men som de ångrade senare.

Här ser vi till så att det du inte längre är nöjd med försvinner!

Indikationerna är följande

Hur fungerar det?

Laser representerar en multifunktionell enhet som avger ljus genom processen för optisk förstärkning baserad på stimulerad emission av elektromagnetisk strålning. Att ta bort en tatuering med en laser kräver ett in-office-förfarande med en Q-switch-laser, som bryter ner pigment i huden. Proceduren är beroende av kroppens immun- och lymfsystem, som absorberar pigmentmolekylerna och tar bort dem från vår kropp. För att påbörja denna process riktar lasrarna in färgerna i pigmentet.

Fördelarna med PhiLaser:

Efter vår PhiLaser behandling rekommenderar Skin Candy After Laser Gel för ytterligare hudvård. Den ger en kylande effekt och återfuktar och lugnar huden efter behandlingen. Och förhindrar därmed svullnad och rodnad i ansiktet.
Skin Candy After Laser Gel innehåller en komplex sammansättning av ingredienser som stimulerar regenererande processer och påskyndar en återbildning av huden. Hyn får en stimulering att återbilda kollagen och hyaluronsyra som alltid finns naturligt i huden.

Skin Candy After Laser Gel ger bäst resultat om den appliceras 24 timmar efter behandling på det behandlade hudområdet och gnids försiktigt två gånger om dagen i minst 10 dagar.

Christelle Mallo transparant logo(gammal?)

Makeup är konst, Beauty is Passion … Christelle Mallo, Beauty makeup artist Mitt intresse för skönhet började tidigt.