PhiLings behandling

Phi Lings är namnet på en av flera kosmetiska utbildningar och behandlingar som Phi Academy ger. Phi Lings är en kombination av två revolutionerande tekniker som inte kräver någon operation; Phi-Ion och Microneedling. Denna nya, unika teknik föryngrar huden och avlägsnar orenheter i den. Den kan göras i kombination eller separat, beroende på vilken behandling som passar just din hy.

Vad är PhiLings?

PhiLings är en icke-kirurgisk behandling som förbättrar dina ansiktslinjer och avlägsnar ovälkomna rynkor. Behandlingsformen tar bort eventuell pigmentering i huden i samband med att den åldras. Samtidigt tar behandlingen bort orenheter i huden. Den är baserad på skapandet av en serie små prickar som löper längs spänningslinjerna på huden.

Microneedling

Microneedling är en mycket effektiv och minimalt invasiv behandling som vi använder för att föryngra huden i ansiktet. Behandlingen syftar till att stimulera blodcirkulationen i ansiktet och få igång de naturliga processerna för produktion av kollagen och regenerering i ansiktet. Med hjälp av tunna och fina nålar skapar vi hundratals små, osynliga punkteringsår i det översta lagret av huden.
Microneedlings främsta effekt är att den stimulerar tillväxten av kollagen och elastin, vilket är nyckeln till ny och ungdomlig hud. Aktuella produkter som appliceras direkt efter Microneedling kan tränga in i huden mer effektivt.

PhiLings behandling

PhiLings -behandlingar är ett exceptionellt sätt att upprätthålla aktiviteter i naturliga processer för hudregenerering och syntes av kollagenfibrer som berövas åldringsprocessen och yttre faktorer. Därför representerar PhiLings en ultimat hudföryngrings- och uppstramningsbehandling som består av en sekvens av olika tekniker följt av särskild och obligatorisk vård efter behandling.

Under Phi-Ion-behandling behandlas huden med gellösning av vitaminer och hyaluronsyra som binder metaboliskt vatten till sig själv och leder till djup hydrering. Det andra steget är att skapa speciella plasmaskador i rynkorna som har en dubbel effekt. Den första effekten är omedelbar åtstramning av huden och den andra är fokuserad skapande av fibrosvävnad som slätar ut hudytan och förhindrar ytterligare fördjupning av de befintliga ojämnheterna.

Under mikroneedlingsbehandling tränger mikronålar in i huden till ett djup av 0,2 – 0,75 mm och proceduren anses vara smärtfri. Osynliga mikrokanaler skapas i hudens ytskikt som transportvägar i huden. Skapandet av mikrokanaler har flera effekter: de stimulerar produktionen av kollagen i huden, stimulerar neovaskularisering och tillåter transepidermal applicering av produkterna direkt i dermis.

När ska man använda dessa procedurer?

PhiLings används för behandling av flera olika problem med huden. Huden är van vid konstant förnyelse. Där ser vi återbildning av bland annat hyaluronsyra och kollagen. Därför ser vi till att stimulera huden att producera kollagen och återuppliva den är ett stort antal mikro punkteringar med speciella egenskaper, djup, diameter och med mikronålar är gjorda av kirurgiska nålar.

PhiLings fördelar

Christelle Mallo transparant logo(gammal?)

Makeup är konst, Beauty is Passion … Christelle Mallo, Beauty makeup artist Mitt intresse för skönhet började tidigt.