Phiremoval Behandling

PhiRemoval – Permanent sminkborttagning

PhiRemoval är en unik metod som är utvecklad av PhiAcademy och behöver ingen laser. PhiRemoval görs med ett enkelt instrument och kan ta bort tatuering eller semi-permanent smink i ansiktet.

För inte så länge sedan var det ofattbart att människor skulle kunna ta bort fräknar som de inte gillar på sin kropp eller att kunna rätta till misstag som de har gjort genom att tatuera sig men som de ångrade senare.

Här ser vi till så att det du inte längre är nöjd med försvinner!

När bör du använda PhiRemoval?

Hur fungerar det?

PhiRemoval är det mest effektiva sättet att åtgärda all tatuering, semi-permanent smink eller annat som du önskar avlägsna. Vi använder en glykolsyra som hjälper till så att PhiRemoval behandlingen tränger in i huden och effektivt avlägsnar oönskad tatuering eller pigment i huden.

Fördelarna med PhiRemoval:

Det bästa efter en PhiRemoval behandling är att inte använda makeup eller hygieniska produkter på det utsatta området under 10-14 dagar. Håll eventuellt sårskorpor torra, pilla inte på dem utan låt dem falla av. Sola inte utomhus eller på solarium. Undik bastu, bad i bassäng efter behandlingen. Undvik idrott och där du svettas mycket. Hör av dig till salongen där du fått PhiRemoval om du får besvär efteråt. I övrigt är det bäst att leva som vanligt!

Christelle Mallo transparant logo(gammal?)

Makeup är konst, Beauty is Passion … Christelle Mallo, Beauty makeup artist Mitt intresse för skönhet började tidigt.