PowderBrows Behandling

PowderBrows tekniken skapar en mjuk pulvereffekt för dina ögobryn som blir fylliga och definierade. Denna ger en perfekt ögonbrynsform och en skonsam skuggning genom att vi applicerar ett krämigt pigment i huden. PowderBrows tekniken ger ett lite sminkat utseende men den stora skillnaden är att vackra utseendet består flera i månader. PowderBrows passar alla hudtyper men fungerar särskilt väl på fet hud.

PowderBrows är en teknik för ögonbrynsskuggnings som utförs med en permanent sminkpenna där vi kombinerar prickar och skuggning för att få en mycket naturlig och mjuk pulver- och pixeleffekt. Till skillnad från konventionell permanent smink bygger PowderBrows-tekniken upp  ögonbrynen med en speciell skuggningsteknik.

PowderBrows -behandling - Användning, detaljer och fördelar

PowderBrows tekniken innebär att vi fyller i eller gör områden kring ögobrynen fylligare med en mjuk och lite mörkare färg som varierar i transparens. I motsats till att skapa hårstrån från håret för att täcka tunna områden eller där strån saknas, gör vi en applicering av tusentals små pigment som sjunker gradvis in i huden utan några hårda kanter.  Med PowderBrows tekniken gör vi ögonbrynsskuggningen så att utseendet på ögonbrynen ser lite mjukare ut.

PowderBrows fördelar

Christelle Mallo transparant logo(gammal?)

Makeup är konst, Beauty is Passion … Christelle Mallo, Beauty makeup artist Mitt intresse för skönhet började tidigt.