PowderBrows Utbildning

Christelle transparant icke-komprimerad
Kära blivande student

I denna utbildning kommer du att lära dig PowderBrows av den bästa på området; Master Christelle Mallo. Har du alltid drömt om att få arbeta inom skönhetsbranschen? Med vår utbildning ser vi till att ge dig bästa tänkbara början på din resa att förverkliga din dröm. Hos oss går drömmarna verkligen i uppfyllelse. Men den kan kräva ditt engagemang, en passion och hårt arbete. Så länge som du är villig att arbeta för att förverkliga din dröm, kommer du att lyckas. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår utbildning!

Konceptet: Precision på högsta nivå!

PowderBrows är en ögonbrynsskuggningsteknik som utförs med permanent sminkmaskin med kombinationen av prickar och skuggning för att uppnå en mycket naturligt mjuk pixeleffekt med fin färg. Till skillnad från konventionellt permanent smink arbetar vi med PowderBrows tekniken för att ge ögonbrynen en speciell skuggning.

PowderBrows tekniken innebär att man fyller i eller förtjockar områden med en mjuk eller mörkare färg som varierar i transparens. I motsats till att skapa hårstrån från håret för att täcka tunna eller tommar områden, ger appliceringen med hjälp av tusentals små pigment att färgen gradvis går in i huden utan hårda kanter. Skuggning gör att utseendet blir mycket mjukare.

I denna kurs kommer du att lära dig konsten med PowderBrows-tekniken genom att använda en permanent sminkmaskin och genom att använda korrekta skuggnålar. Denna kurs kommer att förbereda dig för att designa, forma och implantera halvpermanent färg för att likna en mjuk ögonbrynsmakeup för dina kunder och skapa skuggade ögonbryn med en subtil skugga med en fin färg allt från mörk till ljus nyans.

PowderBrows CM färdig

Utbildningen innehåller bland annat följande innehåll:

Microneedling kurs CM

Utbildningen omfattar intensivt uppföljningsstöd

Support efter utbildning är tillgängligt när som helst och var som helst i världen. Så du kan anpassa ditt inlärningsprogram till dina individuella behov. Vi erbjuder dig ett omfattande och mycket intensivt referensarbete: Craftmaster -appen är en lärplattform där du kan hitta detaljerad läsning, information och bakgrundskunskap samt många grafik- och träningsvideor, som du naturligtvis kan titta på så ofta och i valfri möjlig beställning. Du kommer att arbeta i ett interaktivt inlärningssystem och lära dig allt du behöver för en framgångsrik implementering som pigmenteringsspecialist.

För att få ett PowderBrows certifikat bearbetas de 12 nivåerna i Craftmaster -appen steg för steg i daglig kontakt med Christelle.

Jag tar hand om dig dagligen i personlig kommunikation i sex månader och:

  • Ge dig användbara tips
  • Svara på alla dina frågor
  • Hjälp dig först med övningar på konstgjord hud
  • Och sedan arbeta med modellen & kunden, så att du säkert och självständigt kan uppnå perfekta resultat steg för steg
  • Samarbeta mycket nära dig för att framgångsrikt implementera permanent smink i ditt praktiska arbete
  • Bedöm ditt arbete dagligen och ge dig värdefulla tips så att du kontinuerligt kan förbättra dig
  • Guida dig genom utbildningsnivåerna i syfte att bli en PhiContour -artist och inspirera dina kunder
  • Startpaket för varje träning

Varje deltagare i utbildningen får ett startpaket bestående av:

Christelle Mallo transparant logo(gammal?)

Makeup är konst, Beauty is Passion … Christelle Mallo, Beauty makeup artist Mitt intresse för skönhet började tidigt.